Jak

Skrýt videa z YouTube před ostatními

Nahrání mnoha videí na YouTube současně je hračka. Opravdu však chcete, aby si vaše (sváteční) videa užívala celá planeta? Videa můžete také omezit na malé publikum nebo jen na sebe.

Přejděte na www.youtube.com a přihlaste se pomocí svého uživatelského jména a hesla. Poté klikněte na své uživatelské jméno vpravo nahoře a vyberte Videa. Vedle odeslaných videí uvidíte, zda jsou skrytá nebo veřejná.

Kromě svých videí můžete zjistit, zda jsou veřejná nebo soukromá.

Chcete-li upravit nastavení ochrany osobních údajů, klikněte pod videem Upravit. Jděte k oknu Možnosti vysílání a sdílení a nastavte ji na požadovanou možnost. Můžete si vybrat ze tří různých možností. Veřejnost: Video může vidět každý a bude zahrnuto do výsledků vyhledávání YouTube. Skrytý: Video může sledovat kdokoli, kdo má odkaz, ale nebude zahrnuto do vyhledávače YouTube. Nebo Soukromě: video mohou sledovat pouze lidé, kterým udělíte přístup. Přístup můžete poskytnout pomocí uživatelského jména nebo e-mailové adresy YouTube.

Pomocí uživatelského jména nebo e-mailové adresy YouTube můžete přesně určit, kdo může video sledovat.