Jak

Takto resetujete Google Home, Nest Mini a Nest Hub

Pokud máte doma Google Home, Nest Mini nebo Nest Hub a chcete se ho zbavit, měli byste resetovat reproduktor nebo inteligentní displej. Poté jej vrátíte zpět do továrního nastavení. To je užitečné, aby vaše data nevyžádal nikdo jiný. U chytrých zařízení je obecně dobré vymazat všechny vaše digitální stopy, což platí pouze pro inteligentní reproduktory a obrazovky. U každého produktu musíte provést různé akce, které s vámi probereme níže.

Začínáme s domovskou stránkou Google a poté pokračujeme Google Nest Mini a poté Google Nest Hub. Takže pokud máte jeden z těchto produktů, víte, kde hledat.

Domácí reproduktor Google

Reproduktor Google Home je v Nizozemsku na prodej již několik let. Je pravděpodobné, že tento reproduktor si v té době koupili lidé se zájmem o chytré telefony nebo hlasové asistenty, takže je pravděpodobné, že už jednoho máte. Pokud chcete reproduktor vyměnit za jiný nebo jej jednoduše vyhodit, musíte provést pouze jednu akci. Na zadní straně najdete tlačítko mikrofonu. Podržíte-li jej po dobu patnácti sekund, Google Assistant v určitém okamžiku indikuje, že operace byla úspěšná.

Google Nest Mini (a Google Home Mini)

Navzdory skutečnosti, že oba produkty jsou v zásadě stejné, musíte je vrátit do továrního nastavení jinými způsoby. Google Nest Mini (který poznáte podle otvoru ve spodní části, který umožňuje jeho zavěšení) vyžaduje, abyste nejprve vypnuli mikrofon. Toto tlačítko je na boku. Poté musíte stisknout ruku nahoře po dobu 15 sekund. Samozřejmě ne příliš těžké. Google Home Mini má ve spodní části vlastní resetovací tlačítko. Také to držíte na patnáct sekund. Pokud vše proběhlo v pořádku, automaticky obdržíte potvrzení od Asistenta Google.

Google Nest Hub

Vpravo od zadní části Google Nest Hub, inteligentního displeje gigantu vyhledávače, jsou dvě tlačítka hlasitosti. Měli byste stisknout oba současně a držet je po dobu deseti sekund. Pokud to uděláte správně, automaticky obdržíte zprávu, že se vracíte zpět k továrnímu nastavení. Nyní musíte pouze potvrdit svou akci.