Jak

Přepněte z účtu Microsoft zpět na místní účet

Při nastavování uživatelského účtu v systému Windows 10 se doporučuje použít účet Microsoft. Pokud však později chcete použít místní účet, můžete. Zde vám ukážeme, jak přepnout z účtu Microsoft zpět na místní účet.

Když instalujete Windows 10 poprvé, instalační program vás silně posune k účtu Microsoft jako uživatelskému účtu. Nabídka místního účtu je také nabízena, ale je snadné ji přehlédnout.

Proč používat účet Microsoft?

Existuje několik dobrých důvodů pro přihlášení do Windows 10 pomocí účtu Microsoft. Tímto způsobem můžete využívat cloudové služby, jako je OneDrive a Office 365. Poté můžete také synchronizovat nastavení mezi různými počítači, což je velmi užitečné, pokud máte několik počítačů nebo notebooků se systémem Windows 10.

Pokud ale tyto služby nepoužíváte a dáváte přednost místnímu účtu, můžete. Poté musíte zastavit přidružení k vašemu účtu Microsoft.

Zpět na místní účet

Pokud je váš uživatelský účet již propojen s vaším účtem Microsoft, můžete snadno přepnout zpět na místní účet.

Chcete-li to provést, musíte jít na Nastavení> Účty jdi a dál Vaše informace klikněte. Poté uvidíte odkaz s textem Místo toho se přihlaste pomocí místního účtu. Klikněte zde.

Poté budete muset zadat heslo k účtu Microsoft, abyste potvrdili, že máte oprávnění k provedení této změny. Poté klikněte na Další.

V dalším okně budete muset zvolit nové uživatelské jméno a heslo pro svůj místní účet. klikněte na Další odhlásit se ze svého účtu Microsoft. Poté se znovu přihlaste pomocí uživatelského jména a hesla svého nového místního účtu.

Šek

Chcete-li zkontrolovat, zda je váš účet skutečně místním účtem, musíte se vrátit zpět na Nastavení> Účty> Vaše informace. Měli byste být pod jménem svého uživatelského účtu Místní účet viz stojící.

Účinky

Všechny vaše desktopové aplikace budou i nadále fungovat jako obvykle. Vaše aplikace pro Windows Store vyžadují, abyste se mohli znovu přihlásit. K různým cloudovým službám od společnosti Microsoft se budete muset přihlásit samostatně, protože již nejsou propojeny s vaším uživatelským účtem.