Jak

Jak víte, kdo vás na Facebooku nepřijal?

Ztráta přítele na Facebooku není katastrofa. Ale nepříjemné je, že ne vždy víte, kdo stiskl tlačítko Zrušit přátelství. Jakmile víte, na koho pravděpodobně nebudete ohromeni, nevíte, že je to velmi frustrující. Naštěstí nemusíte, díky Unfriend Notify.

Stáhnout Unfriend Upozornit

Unfriend Notify je bezplatné rozšíření pro Chrome, které vás velmi snadno upozorní, že vás někdo nezklamal, a co je důležitější, kdo to udělal. Před několika měsíci bylo rozšíření k dispozici také pro Firefox, ale z nějakého důvodu tato verze již není k dispozici.

Chcete-li stáhnout Unfriend Notify pro Chrome, přejděte v prohlížeči Chrome na stránku rozšíření a klikněte Volný, uvolnit nainstalovat rozšíření. Poté klikněte na Přidat skutečně přidat příponu. Chrome nemusíte restartovat.

Unfriend Notify je bezplatné rozšíření, které vám ukáže, kdo vás na Facebooku nepřiznal.

Práce s Unfriend Upozornit

Jakmile nainstalujete rozšíření, zdá se, že se po otevření Facebooku nezměnilo nic. To je dobré, znamená to jen, že rozšíření není příliš invazivní a objeví se pouze tehdy, když je skutečně potřeba. Chcete-li použít funkci Unfriend Notify, klikněte na svou profilovou stránku na Facebooku a poté klikněte na Přátelé.

Zpočátku se ani zde nic nezměnilo, ale kromě nadpisu „Přátelé“ byla přidána nová možnost s názvem „Ztracení přátelé“. Když na to kliknete, na první pohled uvidíte, kteří přátelé se rozhodli s vámi rozloučit. Když nyní kliknete na tuto možnost, počítadlo bude stále na nule. To bohužel neznamená, že nikdo neklikl na nepřátele, protože seznam vašich přátel se aktualizuje až od okamžiku, kdy rozšíření použijete. Jinými slovy, nainstalujte a podívejte se znovu za týden a doufejte, že počítadlo je stále na nule.

Počítadlo bude zpočátku na nule, ale od nynějška budou sledovány nepřátelské akce.