Jak

Odhlaste se ze všech svých zařízení z Gmailu

V ideálním světě vždy zavřeme všechny dveře za sebou a vždy se úhledně odhlásíme ze služeb, které využíváme. Ve skutečnosti se to však ne vždy stane. Toto odhlášení (kromě zabezpečení) nemusí být nutně problém, pokud k němu dojde v počítači, ke kterému máte přístup pouze vy. Pokud ale používáte více počítačů, znamená to, že budete brzy přihlášeni k několika počítačům. To může být velmi nebezpečné, zejména u citlivých služeb, jako je Gmail. Naštěstí existuje jednoduché řešení.

Samozřejmě se můžete přihlásit k jakémukoli počítači, na kterém jste používali Gmail, ale to není příliš praktické. Kromě toho byste pak měli problém, pokud jste přihlášeni například k počítači svého ex, ke kterému již nemáte přístup. Právě proto má Gmail zabudovanou funkci, která vám umožňuje odhlásit se ze všech počítačů, ke kterým jste přihlášeni najednou.

Odhlaste Gmail ze všech zařízení

Chcete-li se odhlásit ze všech počítačů a zařízení najednou, přejděte do Gmailu a přihlaste se ke svému účtu a poté klikněte v pravém dolním rohu na Detaily (To také označuje, na kolika dalších místech je Gmail otevřen). Nyní uvidíte přehled všech míst, kde je váš účet Gmail aktivní.

Například pokud zde uvidíte Spojené státy (jako v našem případě), nenechte se okamžitě vyděsit, neznamená to (přímo), že jste byli napadeni. Zde se také zobrazují služby, kterým jste dali přístup ke svému účtu (aplikace typu think to do, Pokémon Go atd.). klikněte na Detaily pokud si nejste jisti konkrétní hodnotou. Nyní se můžete ze všech služeb odhlásit kliknutím na Odhlásit se na všech ostatních webových relacích. Nyní jste všude odhlášeni jediným tahem. Pamatujte, že ke službám využívajícím Gmail (jako jsou výše uvedené služby) se budete muset znovu přihlásit.